Ресторант  е обявен за Най-добър ресторант в Пловдив на годишните награди

...
Ресторант  е обявен за Най-добър ресторант в Пловдив на годишните награди
Коментари Харесай

Клиентите на TakeAway избраха най-добрия ресторант в Пловдив

Ресторант  е разгласен за " Най-добър ресторант в Пловдив " на годишните награди на TakeAway AWARDS. Церемонията се организира в зала " 2020 Еvent Space " в Националния замък на културата в София, а водещ бе артистът Сашо Кадиев. В състезанието са дали своят вот над 20 000 души от цялата страна - клиенти на компанията за доставки.  
Прочетете още
Всички номинирани са определени въз основа на характерни критерии, като да вземем за пример представянето им през 2023 година – рейтинг на Takeaway и брой на получените поръчки. Изборът на победителите е повлиян от мнението на клиентите за заведенията за хранене, които гласоподават на уеб страницата. 

Пловдивският ресторант бе номиниран в две категории. В категория “Най-добър италиански ресторант в България ” " Amore " влезе в ТОП 3, като на първо е ресторанта на Лео Бианки-  Leo’s Pizza. 

" Изключително горди и щастливи сме от двата наградата, това е огромна отговорност, която ще продължим да носим! " разяснява за TrafficNews притежателят Найден Кехайов. Той и съдружникът му Красимир Кръстев развиват ресторанта от 10 години, като преди две години преориентираха менюто главно към италианската кухня, като започнаха да внасят артикули непосредствено от Италия.



В уютният и ухаещ на прясна паста и средиземноморски подправки ресторант, мъчно можеш да си намериш място без резервация. " AMORE " е извънредно известен измежду ценителите на италианската кухня, тъй като пиците, приготвени от тесто по истинска италианска рецепта с италиански салами и прясна моцарела са неустоими. Ресторантът е известен и измежду туристите, като една от най- огромните доставки на един адрес е била цели 66 пици! Тя е на група учители от Румъния, които са били на посещаване в Пловдив. 



" Искам да благодаря на всички, които ни поддържаха! Много скоро ще ви изненадаме с най-хубавото меню в 10 годишната ни история !, даде обещание Найден Кехайов. 

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР